Det var väl på tiden!

June 1st, 2012

Har gruvat mig lite inför att göra detta inlägg. Tankarna sticker åt alla håll och jag känner mig trött efter dagen.

Min behandlare är tillbaka, åh vad jag gillar henne 😀 Tillsammans kämpar vi emot anorexin! Idag hade jag pojkvännen med mig också. Jag kände att jag verkligen ville ha ett möte tillsammans med bägge inför studentresan.

Det känns bra nu, som att vi har lite riktilinjer och det känns tryggare att han har fått varit med och hört.

  1. Hon var glad över att jag erkände mina motionsturer – men blev arg och sa att hon absolut inte vill att jag ska hålla på med det. Utan avbryta det på en gång, men återigen så är det mitt val. Hon har rätt och jag VILL INTE ut och röra på mig. Jag känner själv att det inte är bra för mig..
  2. Viktuppgång: 0,65 kg (!!) En del av mig skrek : PANIK. En annan del gav mig en klapp på axeln. Den största delen av mig var lite chockad: Under 3 veckor när jag trott att jag gått upp och ätit mer och mer så har jag stått stilla. Nu när jag känner att jag inte alls har ätit mer men ändå går jag upp (?!)

Men det var egentligen dags. Slår jag ut det på tiden så blir det ca ½ kg på 3 veckor, vilket inte är så mycket egentligen. Jag jobbar för att bli frisk, för att bli frisk måste jag kämpa för en viktuppgång. Går jag upp i vikt så uppfyller jag det jag jobbar för. Om jag ska se realistiskt på det så kanske det egentligen har varit 0,2 kg / vecka men att vätskebalansen varit på den nedre delen sist och nu på den övre? Det diffar ju cirka ett kilo i vätska trots allt.

Jag tror att det kan ha varit tryggt för mina föräldrar att få höra det också. Självklart fick man kommentaren “men det är inte 40kg än”, men jag tror att det glädjer dom att få veta att det går åt rätt håll. Speciellt eftersom jag inte sagt något om att jag börjat gå upp tidigare.

I morgon börjar min resa till Turkiet med pojkvännen, jag tror det känns tryggt att veta att jag är på en god väg nu. Själv hoppas jag att ångesten håller sig undan, så att jag verkligen får en lyckad resa :)


Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp