Detta ger mig ångest:

May 16th, 2012
 1. När jag ätit fast jag inte varit hungrig, eller redan blivit mätt
 2. När kalorierna blir mycket mer än vad jag kan ha gjort av med
 3. När jag ser att vågen visar mer än förut
 4. När magen känns uppsvälld och tjock
 5. När alla andra i omgivningen äter mycket mindre än vad jag bör och vill göra
 6. När folk i omgivningen äter mycket mer än vad man max rekomenderas göra
 7. När folk i omgivningen hoppar över måltider
 8. När mina föräldrar går på långpromenad och jag sitter hemma framför TV:n
 9. När jag rört på mig alldeles för lite under dagen (även om jag varit trött)

Listan fortsätter nog.. Vad ger er/dig ångest?

Tags: ,

 • http://pavagned.blogspot.com Tua

  Jag har precis samma! Särskilt punkt 5,6,7 och 9.. Usch, det är jobbigt. Folk äter verkligen dåligt ibland! I skolan, på lunchen, blir jag oftast den som äter mest, fastän jag tycker att jag äter lite då. Det är INTE okej. Jag går i natur och bland flickorna här är det lite av ett måste att knapra i sig några salladsbitar till skollunch, sedan ett äpple och sedan klaga i att man är hungrig på eftermiddagen. Blö.

  • http://Soelas.se Soelas

   Jag går också natur och mina kompisar är också dåliga på att äta. Då är det jättesvårt att äta riktigt själv! Försöker tänka “jag ska visa dom hur mycket jag kan äta”, eller så sätter jag mig med grabbarna. Ibland äter jag hellre själv faktiskt.

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Jag känner igen mig på alla punkter! Också mycket med dom andra i omgivningen, har jätte svårt att fokucera på mig själv… Varför ser inte dom ut som mig? Eller som jag gjorde?

  • http://Soelas.se Soelas

   Andra smäller i sig kalorierna emellan måltiderna. Mycket småätande på kvällarna osv.
   Dessutom äter de nog inte lika regelbundet som rekomenderas och får nog lite sämre förbränning 😉

   Det är jätte bra att du kan känna motivation och anledningar till att hålla en bra vikt! Jag tror också att det är lättare att vilja närma sig normalvikt när man väl kommit igång med en viktuppgång. Man vill ju trots allt bli frisk, och om man tappar vikt så är det ett tecken på att man inte jobbar mot det friska.
   Låter som att du har hittat en bra styrka där, håll i den så blir det bara bättre och bättre! 😀

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Fast nu i min vikt uppgång får jag mer panik om vågen visar mindre.. Har precis börjat jobba 75% så om jag går ner så får jag börja om på halv tid! Inte skoj! Så nu är jag glad om vågen visar mer 😉

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp