DM-GULD!

April 2nd, 2015

Ett utav de bästa besluten som jag tagit denna termin är att sluta träna i lag. Landslaget har jag kvar, och det är fantastiskt roligt! Istället för att träna i lag på hemma plan kom jag igång med att köra Group stunt tillsammans med tre andra tjejer (alltså stunta i en byggrupp istället för ett lag med flera olika byggrupper). Det ger så mycket mer frihet och det är inte lika många som är beroende av varandras prestation. Nackdelen har varit att träningarna inte blivit särskilt regelbundna och väldigt få. Detta får mig att sakna att gå i lag lite också. Man hinner nästan tappa en del teknik och kondition med tanke på att träningarnas intensitet och frekvens inte alls är lika hög.

För någon vecka bestämde vi oss för att tävla på DM. Vi har haft kanske fem träningar tillsammans och körde programmet för första gången samma vecka som tävlingen var. Helt otroligt, men vi gick in på tävlingsmattan och satte ALLT! Visst kan man alltid känna att man hade kunnat göra vissa saker bättre, men genom att sätta alla stunt bör man vara nöjd, och speciellt när det ledde till en guldmedalj! 😀

Detta blev dessutom en helt ny upplevelse för mig. Jag brukar normalt sett inte alls vara nervös inför tävlingar, men det kan jag definitivt säga att jag var nu!

Tags: , , , , , , ,

 • disqus_0sZ1XfRRfa

  Hej! Min behandlare har föreslagit att jag ska gå på Idun. Kan du berätta lite om hur man konkret blir hjälpt där, och vad de gör för en. Hur hjälpte de folk som var något sjukare än du? och är det svårt att hinna med skolan parallellt?

  • soelas

   Jag tror att den största hjälpen på Idun är gruppen – alla är så otroligt fantastiska som går där och man kan lätt öppna upp sig om sina problem och få stöd av personer som är/har varit i liknande situation. Det är inte många andra ställen i livet man har den möjligheten. Sedan är det så bra med att mötena blir mer frekventa och det blir lättare att göra uppföljning på eventuella framsteg och motgångar.

   Jag tror att många drar nytta av att få den “pausen” från vardagen samt att man jobbar mycket med självkännedom. Det är en BRA behandling och får man möjligheten att testa på den så tycker jag att man ska ta vara på den.

   Enligt min erfarenhet så gymnasiet – ja, högskola/universitet – nej. Men det är självklart olika. Men i gymnasiet finns det större utrymme för flexibilitet. De allra flesta får väldigt stor förståelse från lärare och det blir inga problem med att lämna in uppgifter senare osv. På universitet får man inget extra stöd för att man missar föreläsningar, och missar man obligatoriska moment så missar man dem poängen. Tentorna går t.ex. inte att flytta på, som i gymnasiet där man kan få göra proven senare.

   Självklart kan det gå att få ihop det även med högskolestudier, men jag skulle inte rekommendera någon att sats 100 % under en sådan behandling, utan fokusera på behandlingen och kanske läsa lite mindre under den perioden. Jag tror att det är viktigt att man ger sig själv tiden att tillfriskna.

 • Pingback: fast payday loans()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp