En bra början

July 21st, 2012

Idag äter jag efter klockan. Jag har planerat in alla måltider och det känns verkligen som att jag äter efter schemat. Jag känner mig duktig, men inte nöjd. Jag märker hur jag kan bättre, mer, maxa. Idag äter jag bra, tillräckligt bra, men efter idag ska det bli bäst!

08:00 Frukost (som vanligt)

10:00 förmiddagsmellis (slut på lingongrova, fick bli knäckebröd. + en jordgubbe)

12:00 Lunch (lagad mat!)

12:40 efterrätt (blev inte helt nöjd på lunchen)

Och idag ligger jag BARA och steker i solen! Dvs, stillasittande. Jag märker att kroppen behöver rätt mängd mat ändå. 😀

Fortsättning följer

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp