En bra matdag

August 5th, 2012

Min stackars farfar har längtat ett helt år för att bjuda oss på en fiskrestaurang. Äntligen så blev det av! Det var liksom nu eller aldrig, eftersom att snart kör allting igång.

Jag har varit så inställd på detta och längtat så länge till detta att det fanns inga ana-tankar med mig. Jag skulle beställa det jag ville, äta upp och eventuellt ta en efterrätt om  jag kände för det. No questions asked. 

Stekt gös med räksås. Riktigt mumma! Åt självklart upp och blev helt mätt. Fick i mig en halv kopp kaffe och några skedar glass efteråt.

Det fick bli en liten efterrätt här hemma istället nu: GB's lakritspuck och lite frysta bär. Satt fint! Precis vad jag var sugen på :D

Tags: , , , , , , , ,

  • http://pavagned.blogspot.com Tua

    Oh, det ser helt underbart gott ut! Jag som är skaldjur-och fiskfantast hade mer än gärna ätit på den där restaurangen! Efterrätten ser också himmelst ut.. Jag har dreglat över den där lakritspuckglassen länge i affären, lakritsälskare som jag är. Var den värt pengarna? Smakar det riktigt mycket lakrits, eller är det bara som vaniljglass med lite lakrits i? 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp