En "frisk" dag

March 10th, 2012

Idag har jag satsat på att ha min första “fulla” dag. Och hittills tycker jag att jag förvånar mig själv med ett jätte framsteg! Jag hoppas att jag kan låta det hålla i sig i flera dagar.. och veckor ^^

Frukost: Havregrynsgröt med jordgubbssylt, lingongrova med riktigt med smör och två skivor ost, en kopp grönt te
Mellis: Ett stort äpple
Lunch: Asiatisk buffé. (Svårt att veta, men jag backade två gånger t.o.m) ca 1-2 dl wokade nudlar, 1-2 dl kyckling m bambuskott, 2 dl räkor med grönskaker, 1-2 msk sambal (älskar starkt!), och lite mer grönsaker
Övrigt: kaffe
Mellis: 200g yoggi fruktyoghurt
(snart) Middag: Tacos – Det bör gå bra
(sen) Kvällsfika: Har planerat in en manafrutti

Det känns som att jag har lyckats bra med denna dag!
Positivt med buffé är att jag inte riktigt kan räkna rätt på den. Jag fick nog ihop en ganska så bra portion med tanke på att jag hämtade mer två gånger ^^ Kändes inte så ångestfullt heller – jag var inte mätt och det var gott! En frisk jag skulle lätt ha ätit ännu mer! Men lyckas jag ta mig igenom de kvarstående målen så ska jag vara jätte stolt. Nu har jag gett mig fan, nu ska jag göra allt jag kan! och jag kan.

Portion 1 (detta plus ca en halv portion till sammanlagt)

Tags: , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp