En galen värld (eller två?)

September 24th, 2012

I ätstörningens värld:

 • Bokat möte med läkaren på skolhälsovården
 • Skicka in blankett till SCÄ
 • Ha telefonmöte med min behandlare

I den friska världen:

 • Bokat in två arbetsintervjuer
 • Ska sitta barnvakt på torsdag
 • Ska på Öppen träning/provträning för ett nybörjar Cheerleadinglag

Jag är galen. Jag lever två liv känns det som: Ett liv där jag älskar att få behandling för ätstörningen, samtidigt som jag inte vill släppa den. Ett annat liv där jag förtränger ätstörningen och gör ALLT som det friska jag skulle göra. Kan dessa två liv samverka tro? 

Galen är jag verklgen! Men det är en egenskap jag gillar. Galen är jag som börjat på kth trots att jag ligger på en extrem undervikt. Galen är jag som söker deltidsjobb utanför studierna. Galen är jag som sätter mig som Vice ordförande i sektonsstyrelsen. Galen är jag som ska gå på intervju inför att jobba på Nobelfestens efterfest som gruppledare. Galen är jag som seriöst överväger att börja träna Cheerleading(!)

Ni anar inte hur bra jag mår i mig själv just nu. Jag känner mig riktigt bra! 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 • http://svindlandefrihet.blogg.se e

  du ÄR riktigt bra!

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Grymt! hoppas sedan att du vågar släppa ätstörningen så livet blir grymt jämt!=)

 • http://salminenen.blogg.se/ Sigrid

  Sv: Ja det är verkligen så som du säger!! Att ätstörningen ger en mål i livet och hjälper en att hantera motgångar. Men egentligen är det ju bara en ond cirkel som får en att må ännu sämre och därför blir man beroende av ätstörningen för att klara av allt jobbigt. Behöver höra det många gånger, tack för påminnelsen <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp