En hälsosam morgonläsning

January 8th, 2014

I morse ramlade jag över en fantastiskt artikel när jag öppnade första sidan i Friskvårdsmagasinet från Axelsons Gymnastiska Institut. På en gång tänkte jag att detta är någonting som säkerligen många personer i omgivningen har nytta av att läsa och ta till sig av. Skribenten lyfter verkligen fram en viktig poäng för att man ska må bättre i livet, jag kan inte annat än instämma och detta vill jag dela här. :)

ledareaxelsson

(Klicka på bilden för att läsa artikeln direkt i tidningen)

Tags: , , , , , ,

  • Linnéa Törebrant

    Är igång och bloggar igen efter en liten dip-down, kolla gärna in och läs om mitt liv med ätstörningar, depression, att väga 35 kilo och sträva mot viktUPPGÅNG, lycka och välmående. Även om vägen inte är rak och jag faller tillbaka ibland så ska jag försöka vända helvetet jag lever i…. Kram! <3

    linneaelisabet.blogg.se

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp