En kick i stjärten får mig att flyga framåt

September 22nd, 2012

Gud va roligt med cheerleading!=) sånt man alltid velat testa eftersom man sett bring it on haha;)
Men hur blir det om du inte är så sysselsatt..? får du mer tankar och kan falla tebax? för man kan ju inte jobba ihjäl sig jämt hehe;) som på semester och lov och sånt ?=)
S 

Att vara engagerad går åt båda hållen:

  • Känner mig pigg så klarar jag inte av att gå en lång period och inte veta vad jag ska göra. Då får ätstörningen större utrymme och jag börjar leka lite med Ana igen.
  • Börjar jag engagera mig i saker så får livet helt plötsligt en annan mening. Jag vill prestera bra, och då finns det ingen plats för Ana. Man blir viktig för omgivningen och det finns inget bättre än att känna sig uppskattad. Det gör mig lycklig.
  • Samtidigt så finns risken att mitt engagemang tar kål på mig. När jag känner mig stressad och att jag inte orkar med så finns Ana där som en vän igen. Hon tar emot mig med öppna armar och räddar mig ifrån all press.

Självklart uppskattar jag ledighet också. Det är något som man behöver varva perioderna med. Det finns inget skönare än att vila upp sig efter en slitig period. Återhämtning är viktigt!

Jag skulle nog inte klara av att bli frisk utan saker som höll mig vid liv. Jag behöver något som kickar mig i stjärten, som motiverar mig att kämpa, som ger mig något gott att kämpa för. Det visar en att det finns bättre saker i livet än det som ätstörningen lovar en. Och det är för dem sakerna som jag tar stegen framåt.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

  • http://trytobehappy.blogg.se Hanna

    Men kom ihåg att jobba på självkänslan, så att du kan bli lycklig utan att prestera någon särski!t :)
    Iof lättare sagt än gjort… ;>

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp