En måltid hos mig

December 4th, 2012

Underbart att ni låter er inspireras av mig – det värmer att läsa. Inom kort ska jag ge feedback på en del kommentarer, men just nu tänker jag inspirera lite mer. 😉

Så här har ni mig en tisdag förmiddag.

En slightly bränd toast, fylld med smör, ost, rökt skinka och tonfiskröra.

Och vad är nu detta för måltid? kan man fundera. Sanningen är den att jag åt ganska sen frukost, och nu är det lite väl tidigt för lunch egentligen. Men jag måste bege mig till föreläsning och då är det skönt att ha ätit innan. Dvs, att detta är en mellis-lunch, vilket är okej för jag klarar av att äta så nu. :)

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp