En näringsdryck var löftet

August 14th, 2012

Detta var löftet jag gjorde er och mig själv. Det är på tiden att det händer något. Jag går upp några gram, sedan ner, upp igen, men ändå ner.. Jag står alltså stilla i vikt och det enda som visar sig på vågen är vätskesamling och mat i magen i stort sett.

 • Veckans viktuppgång: 0,4 kg!

Det blev upp i alla fall! Och nästan ett halvt kilo! Jag som varit orolig över att jag gått ned eftersom jag inte haft sådan stor matlust. Så jag har gjort det bra faktiskt. Men jag är inte nöjd. Jag ska klara av heltidsstudier på kth och ser ut som en flicka i kroppen. Nej, över 40 kg är det på tiden att jag lägger ribban på.

Nu ska jag hålla mig till mitt löfte och lägga på en näringsdryck om dagen 😀 MUMS! Som glass! 😀

Tags: , , , , , ,

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Bra val! Det klarar du lätt:D

 • R

  Vad härligt att du ser till att hålla ditt löfte 😀 Det är ju trots allt för din egen skull!

 • http://bestigaberg.blogg.se L

  näringsdrycker är bra! dom hjälpte mig mkt och gav mig näring som behövdes. När jag för några månader sen sa hejdå för dom för gott och slängde alla som fanns i huset var det än otrolig känsla. jag hade klarat det! och att veta att det inte finns en enda nd i närheten eller ngn som tjatar på att jag ska dricka dem är otroligt. det är den känslan du kommer uppleva när du slipper dem.
  du kommer klara det!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp