En ny dag med nya tag

March 22nd, 2013

Ibland mår man dåligt. Punkt. Men det är ingenting att grämja sig över. Alla människor mår dåligt emellanåt och det är nödvändigt! Vad vore toppar utan dalar? Varje dag är inte en dans på rosor och varje dag behöver inte vara det heller. Det viktigaste är att man inte fastnar på botten. Desto längre man stannar där, desto mer hemmastadd blir man och ju svårare blir det att släppa tag om.

Jag har haft en dipp de senaste dagarna. Jag vet inte varför, men det behöver jag inte grubbla på heller. Några i omgivningen har blivit oroliga, då de inte är vana att se mig så här frånvarande. Personligen oroar jag mig inte. Jag vet att jag kan må dåligt ibland, det har jag rätt till att göra. Framför allt vet jag att  det inte varar för alltid. Det vänder inom kort om jag bara accepterar läget som det är nu. Låt mig må dåligt ett tag, så kan jag bli glad sedan! 😉

Idag är en ny dag med nya tag.

Det må vara bland det mest klyshiga man kan säga, men det är så sant! Idag tag jag nya tag! Nu ska jag börja jobba mig framåt igen! 😀

Jag sitter just nu och mumsar på min ANDRA macka. (Framsteg all over again) :D

Jag sitter just nu och mumsar på frukostens ANDRA macka. (Framsteg all over again) :D

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

 • http://twitter.com/fluffpudel mathilda

  du skriver så bra texter!
  alltså mitt bmi just nu är typ 17.2, jag trodde det var undervikt men alla såna här sidor säger olika så jag fattar inte, och en sa att jag var normal och en sa att jag var underviktig. vad är egentligen ett bra bmi på riktigt??

  • soelas

   Tack sötnos!
   BMI 17 ÄR undervikt. Det är till och med en anorektisk undervikt. Lita inte på det du läser på nätet. Jag hade en liten diskussion om det där med min behandlare senast också. Vården rekommenderar BMI 19 som lägsta hälsosamma vikt. Har man haft en ätstörning behövs det oftast minst 20 för att få en “buffert”.

 • mallan

  Att vara nere är ju en del av processen tyvärr men jag är väldigt glad över att du hanterar det på ett friskt sätt och inte låter din ätstörning dra ner dig åter igen. Du är så himla stark vännen! ♥

  Sv; Ja, nu är det nog dags att jag tar tag i mig själv och ger mig själv det jag behöver. Lättare sagt än gjort såklart men jag ska verkligen försöka!

  Jag ska fortsätta skriva ner allt, mår så himla mycket bättre av att få skriva av mig även om ingen ser det jag skriver. Man rensar ändå huvudet på alla tankar och det kan ibland vara skönt att gå tillbaka och se att man tog sig ur allt jobbigt.

  Tusen tack för dina värmande ord, de gjorde mig väldigt glad. Hoppas du får en superbra helg, och glöm aldrig hur värdefull du är ♥ Kramar ♥

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp