En ond cirkel

February 6th, 2012

Ett tips för att må bra:

  1. Ät bra
  2. Sov bra
  3. Var trevlig mot andra
  4. Gör saker du finner glädje av
Men med en ätstörning blir det:
  1. Svårt att äta för man tillåter inte hungern
  2. Svårt att sova för att man inte ätit
  3. Svårt att vara trevlig när man varken ätit eller sovit bra
  4. Svårt att hitta glädje när man ätit dåligt, sovit dåligt och orkar inte umgås med andra
Jag har upptäckt att Anas tankar blir aldrig svagare eller starkare. Det är sina egna tankar som varierar i styrka. Trixet är att när man äter lite blir man tröttare, och när man blir tröttare orkar man inte alltid överrösta Ana. Då äter man sämre också. Det är denna spiral som man blir nerlurad i. Idag lurar Ana mig, men jag har viljan att inte falla för det. Jag tror att bara jag äter lite mer än hon vill så kan jag sova lite  bättre och därmed åtminstone stå still i cirkeln. Senare ska jag vända den också!
Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp