En rejäl bit!

June 18th, 2012

Sista biten smörgåstårta. Nu ska den ätas upp.

  • Friska jag hade inte lämnat lite för att den var ganska stor
  • Friska jag hade inte valt att äta något annat för att den var stor
  • Friska jag hade inte tyckt att biten var för stor

Dessutom behövde jag den där biten nu. Påfyllning.

Jag vägde den för att vara säker, 280g, det är väl en normalstor bit egentligen va? Bara lagom stor bit i sådana fall, men Ana tycker att den var läskigt stor. Magen nöjde sig ganska perfekt och smaklökarna uppskattade den 😉 Bra där!

280g smörgåstårta till lunch - jag tyckte den såg stor ut (?!)

Tags: , ,

  • http://www.sofiayit.blogg.se S

    sv: jag har gått upp 5-6kg sen i vintras.. har ca 3-4kg kvar tills mitt BMI är bra.. gick ner 8hg förra veckan så jag hoppas att jag gått upp i morgon när jag ska dit!
    Ja det är just det, innan så tränade man ju för att man skulle bränna bort det, det är så mycket som spelar roll, fattar inte hur det kan vara så.. innan när man inte var lågviktig och inte tänkte på det så var det ju inte så att man gick ner i vikt av att gå på stan och shoppa 3-4h i veckan. som man gör nu typ haha! men det är väl så när kroppen inte vant sig och så..

    Hur ligger du själv till? =)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp