En tanke i mitt huvud nu: Jäklar anamma!

July 13th, 2012

Nu har jag bestämt mig. Jag älskar min behandlare, hon är seriöst bäst! Hur ska jag överleva fem veckor utan henne nu när hon går på semester?

Hon fick mig att inse att det bara finns ett rätt val; det jag egentligen vill; det som är mest JAG. Ger jag upp på min vilja på grund av rädsla att jag inte kommer klara av det, så sviker jag mina förhoppningar om framtiden. Jag måste våga ta chansen – och SATSA!

Jag vill studera på KTH, jag vill kämpa, jag vill börja om på nytt, själv i en stor stad. Jag vill bli frisk! Jag måste jobba på bättre om jag ska klara uppnå mina ambitioner. Nu ger jag mig själv en kick i stjärten och bestämmer mig! Nu är det jäklar anamma på att satsa på universitetsstudier på KTH.

 • Viktuppgång: -0,8 kg
  så okej, jag har misslyckats med att gå upp i vikt denna månad. jag har misslyckats med att motivera mig. nu finner jag motivation, nu ska jag ta kål på Ana en gång för ALLA

Jag kommer att behöva all stöd i världen, men det vet jag att jag kan få från så många. :) Jag behöver stöd i att tro på att jag kan klara av det här. Nu vill jag jobba hårdare och snabbare än någonsin, nu vill jag bara verkligen klara av det! 😀

Jag ska visa er! Jag ska verkligen visa er alla, hur det är att kämpa emot anorexin och för någonting som driver viljan framåt.

Tags: , , , , , , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Skönt att du äntligen har bestämt dig! =D kick ass!

 • flickanochhavet

  Kör hårt! Allt skoj bara står bakom knuten och väntar på dig 😉

  Friska tankar, friska vindar, en kaffekopp, nybakt chokladmuffins och en god bok. Det kallar jag livskvalité! Vad är livskvalité för dig? 😉

 • R

  Vad härligt att du är så bestämd, det viktigaste är att tro på sitt val vad man än väljer :)
  (Och roligt att du valde KTH med ^^)

  • http://Soelas.se Soelas

   Tackar! Tack för peppningen till det också 😀
   Nu gäller det bara att det ska gå vägen och att man hittar något skapligt boende :/

 • http://truthbetoold.blogg.se e

  Skönt att du har tagit beslutet! :)

  sv: Åh, precis. Idag har jag en ständig kamp mot mig själv. Har räknat ut dagens kalorier, och det är massa mer än vad jag brukar äta. Velar fram och tillbaka om jag ska plocka bort något för “inte behöver jag så mycket”, men det gör jag ju!! Förstår inte varför det ska vara så jäkla svårt.
  Jag är 160cm lång (kort) och väger 38,5kg idag.. Är alltså på min lägsta vikt någonsin. Får jag fråga vad du väger och hur lång du är, och för hur många kalorier du äter på en dag? Förlåt om det är en dum fråga, men jag är så kluven. Och jag ser ju att du går upp sakta men säkert OCH äter, så jag vill bara ha en “riktlinje” liksom.. Hoppas du förstår och inte tar frågan fel <3

  • http://Soelas.se Soelas

   Åh, härligt! Blir riktigt glad när jag hör att du tar tag och kämpar 😀
   Du är ju nästan som mig då! Och för att rätta dig så har jag faktiskt gått ned i vikt den senaste månaden. Jag har börjat sluta med kaloriräknandet, men uppskattar i huvudet till 1700 kanske. Jag är 159cm, vägde in på 38,5 kg i fredags och äter runt 1700 kcal om dagen UTAN att gå upp.
   Jag förstår verkligen din synvinkel 😀 Så det är bara att fråga på! <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp