"En vecka i det friska"

February 27th, 2012

.. det är vad de kallar denna vecka. Att få “prova på” att vara frisk.

Men nog fattar man att det är en behandlingsvecka, en intensiv-vecka med dagvård. Inte direkt “utbildning”, även om man säkert kommer lära sig en massa också.

Jag är lika förväntans- och längtfull som Ana är orolig och panikslagen. Visst har man viljat äta lite mindre inför dessa dagar, det sitter ju i sjukdomen att hela tiden spara sig inför ätande. Men när ätandet väl kommer så ska man försöka göra det så lite som möjligt ändå..

Var riktigt hungrig under natten, och tänkte försöka klara mig på bara lite råggröt i morse. Vi ska ju få mellanmål där sen och jag har ingen aning om hur stort det är 😮 .. Har ju nyss upptäckt råggröten ^^ Jag gjorde i ordning en macka som jag tänkte ta med mig utifall, men jag blev sugen och tänkte att det är lika bra att jag får en ganska så fullvärdig frukost ändå. Så jag står mig i 3h!

Råggröt med 1 msk havregryn, 1 kalkon-macka och te

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp