Energin går åt till att leva lite mer

May 23rd, 2012

Vad glad man blir av att se på dig idag! Du ser så somrig och alert ut.

Jag var tidigare rädd för kommentarer som denna. Det skulle vara ett tecken på att jag inte längre var lika sjuk, att jag går upp i vikt och inte längre mår skit.
Men idag glädje det mig! Det visar att jag gör något bra, att det får resultat. Jag orkar vara mer social, min hjärna orkar tänka lite bättre och jag kanske får tillräckligt med energi för att ge lite utstålning till omgivningen.

Nu ska jag till och med hänga med några tjejer i klassen och plugga inför morgondagens matteprov. Det var jag tveksam på att jag skulle orka, för några veckor sedan hade jag inte orkat. Då hade jag noll överskottsenergi.

Jag tror inte att det jag får i överskott går åt till fettlager nu. Jag tror att den energin jag ger min kropp nu går åt till omgivningen och att jag helt enkelt orkar leva lite mera! Förbränningen har kickats igång, för jag märker hur hungern behövs mättas med mer mat och jag blir inte proppmätt. Det är kul! Jag kan äta ganska normalt utan ångest, jag kan må bättre, jag kan komma tillbaka till livet!

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp