Enormt mycket till mellanmål?

July 30th, 2012

Dagens eftermiddagsmellanmål:

13:55 – Ett stort rött äpple

14:20 – En leverpastejsmacka med smörgåsgurka
– En TILL leverpastejsmacka med smörgåsgurka och en kopp te

17:30 – Ett stort grönt äpple

Jag tror att någon ätit lite för lite igår? Idag attackerade hungern mig, och jag vägrade att hålla mig ifrån den. Två mjuka mackor till mellis är ju HUR mycket som helst! Haha, bevisligen inte när jag lyckades få i mig det OCH två stora äpplen.

Min behandlare föreslog faktiskt att jag kunde börja äta två mackor för att få viktuppgång. Då tänkte jag att det kommer jag aldrig att få i mig. Nu har det blivit bevisat – det går och det är inte på tok för mycket! 😀 *stolt tjej*

Tags: , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Fast det gick ju ändå 3h mellan mackorna och det sista äpplet, min behandlare säga att om det är en köpt macka som ligger dubbelt(som din bild om jag inte ser fel) är det en macka och inte två:P så enligt “dom” har du ätit en macka, fast enligt mig räknar jag det som två;)
  hur säger din Behandlare?

  • http://Soelas.se Soelas

   Jag har faktiskt funderat på det själv! Men jag har glömt bort att fråga mina behandlare varje gång, och inte riktigt tyckt att det varit så viktigt för att jag varit 97% säker på att en halva portionsbröd varit en hel macka…
   Men det ska jag garanterat undersöka nu! 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp