Ett steg i behandlingen

February 11th, 2012

Igår hade jag möte med min behandlare. Hon har lagt fram en utmaning åt mig, eller snarare en uppgift: att jag ska under denna vecka äta normalt, och enligt matlistan på 2000kcal.
Jag ville jättegärna säga “visst!“, för jag vill ju bli frisk nu, men samtidigt vet jag att jag inte skulle klara det nu. Det skrämmer Ana, hon hinner inte med i svängen utan sätter då ner fötterna och börjar bromsa..
Men satan! Jag måste försöka! Idag gick det inte så bra för att jag inte sovit eller ätit hemma. Men framöver.. Nu ska jag ständigt vara mätt och tvinga i mig om jag inte orkar, och äta mer om jag är sugen!

Det enda jag gör annars är att skjuta det framför mig. Jag tar bara mer onödig tid av mig själv. Jag vill tänka klart, jag vill klara skolan, jag vill få en snygg kropp igen, jag vill INTE vara anorektisk och sjuk!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp