Fearless of failure

March 3rd, 2013

Igår gjorde jag något som jag inte vanligtvis inte skulle göra. Jag gjorde det med andra, men jag gjorde det för mig själv. Igår spelade jag i en innebandy turnering. Vi var i stort sett det enda laget som hade tjejer. Vi gick inte vidare och jag tror absolut att det kan ha berott på att jag var med.

Jag är inte duktig på innebandy, men jag tycker att det är roligt med sporter och vill gärna lära mig. Jag hade kul och jag ångrar inte ens sekund att jag deltog! Jag gick dit, gjorde något nytt samt lärde mig ett och annat. Det finns inget att ångra, utan jag kan bara vara tacksam över den erfarenhet det gav mig.

Idag väntar en ny livsutmaning. Jag kommer att göra något som jag aldrig gjort tidigare, men det är någonting som jag verkligen älskar att göra. Detta nämns nu, för att det kommer följas upp senare här på bloggen.

Dagens “måtto” nämns nedan.

Dont let your own wishes take you down!

Dont let your own wishes take you down!

Tags: , , , , , , , , ,

 • Beatrice

  “Vi gick inte vidare och jag tror absolut att det kan ha berott på att jag var med.” – Det där tror jag inte ett skvatt på! Det beror på så mycket i en lagsport så klanka inte ner på dig själv raring! Lycka till idag :)

  • soelas

   Tack vännen! Men jag menade inte att klanka ned på mig själv, vilket kan läsas i nästa stycke. Målet var aldrig att vinna för mig, målet var att testa något nytt, ha kul, göra mitt bästa och lära mig något. Jag uppfyllde mitt mål och är inte annat än nöjd över mig själv! 😀
   Kram!

 • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

 • JOSEFINE ANDERSSON

  Ville bara påminna om att det finns en ny omgång “Veckans Favvo” uppe! Skulle vara sviinkul om du var med igen 😀

  Älskar din tanke med bloggen! Dock är jag för lat för att sätta mig ner och läsa haha, tyvärr.. Men jag skulle gärna göra det, så får väla ta mig tid någon gång :)

  GO GIRL

  PUSS

  / http://www.josefineandersson.se [fattar inte hur man gör när man kommenterar din blogg höhö, hoppas det blir rätt nu :)]

  • soelas

   Hejsan!
   Tack så mycket – det vill jag jätte gärna vara! 😀
   Count me in this time also! 😉

   Tur att du lyckades kommentera till sist ändå 😉
   KRAM

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp