Februari 2012

February 9th, 2013

Det var månaden som jag började att hitta tillbaka till livet. Den riktiga viljan till att bli frisk växte fram och jag genomled många ångestfulla måltider och började få insikt över alla sjuka tankar. “Tänk om – tänk rätt“. Bara man började att äta bättre  så gick allting lättare!

Jag började komma tillbaka till det sociala. Umgicks med min longtime best friend och hade en fantastisk kväll ute på krogen. Jag upplevde frihet!

Jag började även smått med näringsdrycker. Jag upptäckte hur fantastiskt goda de var att äta frysta och blev nästan beroende av dem. Under en period åt jag en om dagen, men det bidrog självklart inte till en viktuppgång.

Frukostarna blev till 100% och jag kan inte vara med tacksam över det idag. Jag utmanade mig till att verkligen äta mig mätt, för jag gick inte upp i vikt på de 1500 kcal jag åt. Det var 2000 kcal som var målet, men eftersom jag hade alldeles för stort kontroll på kaloriräknandet så kunde jag aldrig tillåta mig att äta den mängden. Men jag visste att kaloriräknaren inte visste bättre än kroppen.

I slutet av februari deltog jag på en intensiv behandlingsvecka som kan ha varit det bästa jag gjort. Dagarna i sig var en pina och ångesten var brutal. Men efteråt fick jag verkligen med mig ett helt paket med lärdom. Under veckan kände jag mig sjukare än någonsin, men efter jag fått lite tid att landavågade jag kämpa för att bli friskare på riktigt.

  • Julia

    När och varför fick du sluta med näringsdryckerna?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp