Feedback please!

January 9th, 2013

Jag jobbar på att utveckla min blogg framöver och vill därför ha feedback från er kära läsare.

Just nu ligger min blogg hos one.com webbhotell. Tyvärr så vill det inte fungera alla gånger och det ligger en och annan “bugg” på min sida.

En ny design är på G, men det kan ta lite tid innan den kodats om så att den kan användas här på Word Press.

Från er alla skulle jag uppskatta kommentarer om förbättring/tips inom:

 1. Innehåll – Det som skrivs på bloggen. Vad vill ni läsa mer/mindre av? Vart bör fokuset ligga?
 2. Bilder – Mer matbilder? Bättre redigerade bilder? Mer bilder från min vardag? Större/mindre bilder?
 3. Reklam – Reklam, länkar till andra sidor och bloggar med inspiration/tips. Eller ska jag hålla bloggen så “äkta” och neutral som möjligt?

Det viktigaste är innehållet. Jag vill att ni som läser ska kunna få ut någonting utav det som skrivs här. Jag vill inte ha fokus på mig och min ätstörning, utan på er och hur man lever ett hälsosamt liv både fysiskt och psykiskt.

Tags: , , , , ,

 • http://mallanolsson.bloggplatsen.se Mallan

  Tycker du skriver jättebra nu och tycker det är ett jättebra upplägg. Dock ser jag gärna mer matbilder där du visar lite hur stor en normalportion ser ut t ex. Annars tycker jag din blogg är super :)

 • Ny läsare

  Jag tror du ska skriva så som du själv känner att du vill, inte som du tror att vi läsare vill :) Nu har jag alldeles nyss hittat din blogg o inte heller hunnit läsa så mycket av vad du skrivit tidigare men jag tror att du har förmågan att visa på ett hälsosamt alternativ för de som känner sig osäkra kring kropp, hälsa o mat o vad som egentligen är det normala i livet. Alla dessa osäkra ungdomar som finns behöver fler såna som du som kan visa hur mycket bättre ett normalt liv är i jämförelse mot ett liv där du straffar o plågar dig själv. Jag önskar att människor med ätstörningar kunde förstå hur hemska de ser ut i en normal persons ögon, det finns inget vackert i hålögdhet, stripigt livlöst hår, död blick och en så mager kropp att kläderna bara hänger som trasor på kroppen.
  Livet är nu, det är nu du ska leva min vän :)

 • M

  Kan bara hålla med. Din blogg är en oerhörd hjälp för mig i vardagen! Du delar inte bara dina egna erfarenheter utan förklarar ju också mycket om hur kroppen o tankarna reagerar pga ÄS. Det låter liksom så logiskt när jag läser det du skrivit o jag kan lyfta bort en del av den skam o skuld jag lägger på mig själv. Det finns skäl till att jag tänker o reagerar som jag gör…det är kanske inte bara jag som är misslyckad o knäpp(vilket annars är så lätt att tänka)… På nåt vis känner jag mig liksom starkare i min egen kamp mot ÄS, som om vi alla kämpar tillsammans. Tack snälla för att du delar med dig!!! Tycker upplägget är toppen! Kram

 • http://tinythings.blogg.se Karin

  Du skriver väldigt relevanta inlägg redan nu! Stort beröm till dig:)
  Jag hade gärna sett mer matbilder och hur du tänker om din situation och hur du anser att du har förändrats (syn på mat) men självklart rent generellt hur det brukar vara för personer med ätstörning. Samt att jag gärna ser att du skriver hur man kan komma upp ur svackor och hur man bearbetar de dåliga tankarna, små tips och trix helt enkelt. :)

 • http://frokenelva.blogg.se Fröken Elva

  Jag älskar din blogg som den varit de senaste veckorna, rundtur i ditt kylskåp, bilder från vanliga matdagar, tillbakablickar och glimtar ur din vardag. Jag gillar det verkligen!

 • Elin

  Wow! Jag är imponerad! För ett år sedan bestämde du dig för att bli frisk och nu är du en god bit på väg! Angående feedback tycker jag att du verkar ha ett bra upplägg! Ingen reklam, om du kan undvika det^^ själv har jag en del ätstörningstankar, men kämpar för att inte halka ner i anorexi- träsket. Allt kretsar inte kring mat, men har man inte en sund mat- relation är det ganska kört. Fortsätt att ge råd att andra! Man blir verkligen motiverad till att äta ordentligt, för en gång skull!

 • Johanna

  Hejsan, jag skulle vilja om du kunde skriva ut lite mer vad du äter och så om dina utmaningar vad gäller matväg. En stor beundrare! DU är så jävla awesome! Min förebild!

 • Frida

  Har nu läst igenom alla inlägg från början, gillat upplägget från allra första början.
  man blir motiverad samtidigt rädd, men du är grym som bara klarat av detta genom att bestämma dig!
  fortsätt i samma bana, dela med dig av dina tankar kring sjukdomen, din mat, skola, hur du lyckas ta dig igenom mindre bra dagar och ämnen som bara dyker upp i ditt huvud. Bilder är Alltid kul, både på dig o hur du utvecklas, även mat osv..

  Men frågan ÄR, hur fasen tog du dig igenom dagarna/första veckan när du var tvungen att stoppa viktraset?
  Jag ligger i den fasen nu, VIll äta men när jag sitter där så måste jag fuska o jag får inte i mig maten och jag vet inte vad som händer!? Ser ingen mening med att äta..

  Ta hand om dig!

 • http://nystig.blogg.se helene

  matbilder är roligt! Och mer bilder på dig! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp