"festa på näringsdryck"

May 18th, 2012

Äntligen har jag varit på besök på länsät! Eftersom min ordinarie behandlare är sjukskriven så fick jag träffa min förra. Det var riktigt kul faktiskt! Ett tag trivdes jag inte alls med henne och blev riktigt glad när jag fick byta. Men nu gillade jag vårat möte jätte mycket. Kan det ha någonting att göra med hur pass sjuk man är tro?

  • Viktuppgång= 0,0 kg !!!??!?!
  • INTE träna flicka… (a) dvs helst inte ens promenader..
  • SLUTA vara hungrig. Ät större portioner så magen blir riktigt mätt. Jag ska inte bli hungrig direkt efter lunch.. oavsett om lunchen var på 500kcal
  • En lunch ligger i regel mellan 500 – 700 kcal
  • Fokusera inte på kalorierna!

Så nu ska jag försöka att verkligen äta mig mätt. Om en vecka får jag se om det leder till viktuppgång eller inte. Dessutom att inte röra på mig därtill. Jag måste bara acceptera det!


Igår kväll ville jag äta upp näringsdrycken som jag hade i frysen. Jag tänkte mumsa på den till hockeyn och skrev ned i min matdagbok “har nästan glömt hur gott det är!”.  När min behandlare läste det sa hon “tänk att man kan festa på näringsdryck, haha!” 😀 Jag tyckte det var lite kul faktiskt ^^

Det var vanilj som stod på tur, mums!

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp