Festa?

March 17th, 2012

100 dagar till studenten-fest!

Igår blev det partaj, och jag hade en riktigt riktigt bra kväll! Jag kan dock inte hjälpa att fundera om det är riktigt bra att vara ut på krogen i mitt tillstånd. Att släppa lös på dansgolvet, härja, socialisera, yra runt på alkoholens energi osv tar ut sin rätt dagen efter. Jag låg orörlig i morse och kände knappt mina ben. 

Visst tänkte Ana på energin som alkohol innehåller, men sen tänker man på all jävla energi som en sådan kväll kräver av en! Jag tror nästan att man går minus egentligen. Jag tror att man förbrukar mer energi än vad man får i sig ganska snabbt. Dock känner man inte tröttheten under kvällens gång pga alkoholen som susar runt i kropp och knopp. Det kommer dagen efter och jag tror inte att andra kan förstå hur mycket det tär på en sånhär liten kropp. Nu blir det återhämtning ett tag.

En tjej som jag aldrig pratar med förut, men haft koll på vem det är, konfronterade mig om min ätstörning. Det gav en verkligen en “kick”. Jag är imponerad över att hon vågade säga rätt ut hur smal hon tycker att jag blivit. Det var faktiskt riktigt kul att prata med henne, jag uppskattar hennes mod till 1000!   –Dock kommer jag inte ihåg så mycket mer av vad vi sa..
Men att höra det från andra måste betyda något. Att höra det ifrån folk man inte ens umgås med-DÅ är det dags för föränding!

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp