Fett gör en inte friskare – jag äter allt!

October 26th, 2012

Idag hade min föralltidbästavän vägarna förbi Stockholm. Eller, hon ska övernatta tillsammans med hennes syster hos systerns pojkvän över helgen. Så ÄNTLIGEN blev det en träff. Dock hade jag jätte gärna vilja visat mitt place 😀 Speciellt nu när sambon är borta över helgen och jag har hela 58 kvadrat för mig själv! Nu ska jag sova gott i alla fall.

De gjorde det dock inte lättare för en att bestämma var vi skulle äta. De pratade först om fik, men jag sa att jag i alla fall behövde äta lunch. “Du ska äta fett!” fick man höra. KLASSISKT! Det är nog ganska uttjatat med sådana kommentarer nu. Jag blir inte längre arg, eller tar illa upp. Nu suckar jag mest och himlar med ögonen. Som att det skulle lösa något problem? Som att jag inte äter lagom mycket fett i maten? Ingen mår bra av att BARA äta fett, det är inte ens säker att man går upp i vikt om man bara skulle äta fett. Förmodligen inte, med tanke på LCHF.

Jag fick en önskan om att jag skulle ha mer matbilder här på bloggen:

Vi beslutade oss att prova något nytt - libanesiskt! .. eller var det indiskt? kommer faktiskt inte ihåg.

Lite sallad, frukt och bär fanns till maten.

Riset var kryddat med någon spännande med riktigt god krydda, som påminde om jul. Någon som vet var det kan ha varit? Inte saffran, men typ kummin?

Tags: , , , , , , , ,

 • B

  Kryddnejlika kanske?… :) Ser gott ut.

 • http://addictedtorunning.blogg.se Em

  kardemumma eller ingefära kan det också ha varit

 • http://Carro6.blogspot.com Caroline

  Kanel kanske? Och nejlika såklart. Klassiska kryddor i Indien

 • http://www.thejenna.blogg.se jen

  Är skitledsen nu. Jag kämpar ju för att gå upp liksom.. Gjorde så jävla ont

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp