Fika med anorexia

May 30th, 2012

Fika på Wayne’s tillsammans med en brud som kämpat sig igenom anorexins onda krafter. Tiden bara svep förbi och innan vi ens sagt hälften av allt vi ville prata om så hade det gått tre och en halv timme. Man kan inte få nog om att tala om hur en ätstörning påverkat ens liv. Det är så himla skönt och roligt att kunna utbyta upplevelsen och erfarenheter med andra som faktiskt förstår. Man är inte ensam, vi stöttar varandra – det behövs och man tar lärdom utav det. :) Jag fick mig verkligen en trevlig eftermiddag.

Men fika på café … ja, det är nog en liten utmaning i sig. Det jobbigaste här var ju beslutsångesten som skulle besöka en. Det gick inte att bestämma i förväg eftersom jag aldrig fikat på Wayne´s förut.

Jag följde mitt egna råd och tog samma som andra. Jag var ju trots allt hungrig. Dessutom åt jag detta UTAN några ätstörningstankar som begränsade en. Wonderbart <3

Trodde att detta skulle vara alldeles för mastigt, men tro mig; det var precis vad jag behövde. Blev lagom mätt, och trots detta blev jag bra hungrig till middagen också :O Jag tror jag börjar inse och lära mig hur mycket min kropp faktiskt vill ha. Är den hungrig så behöver den mera! PUNKT

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp