För mycket av det goda

July 23rd, 2012

Att kämpa emot anorexi är ingen lek. Att härda ut ångestens angrepp är inte lätt. Att stå ut med en överdriven mättnad får en att vilja ta livet av sig. Ibland glömmer jag faktiskt bort hur hemsk denna sjukdom kan vara. Fruktansvärd att ta sig ur, men är man envis nog så går det. Det tror jag på med hela mitt hjärta.

Ibland kämpar man för mycket. Ibland blir ångesten för stor. Men jag vill visa, både er, mig själv och alla andra att jag KAN kämpa. Jag skulle skämmas så brutalt om jag inte tar åt mig av mina egna ord och faktiskt går upp i vikt.

Nu kan jag bara låta tiden gå och hoppas att humöret vänder. En ångestfull resa är ingen lyckad resa.

Ana hatar paj. Jag ville smaka paj.

Tags: , , , ,

  • http://Carro6.blogspot.com Caroline

    Anorexia skulle jag inte önska ens till min värsta fiende. Igår var jag så jäkla hungrig. Hela dagen. Mådde piss.
    Min kompis frågade mig. Men om du är hungrig varför äter du inte då?
    För att jag inte får för ana, för jag är rädd för mina egna känslor. Precis så är det.

  • Anonymous

    Tänk så här: det finns inga skriva regler för att man har ätit för mycket, speciellt inte om man ska gå upp i vikt. Men måste sluta tänka innanför ramarna och tillåta sig att bar äta, vad som helst, när som helst och hur som helst. Sluta äta efter en påhittad regelbok, eller börja iallfall våg bryta mot sjukdomens rrgler.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp