Förändringar har sina brister – serverfel!

February 21st, 2013

Som en del kanske har upptäckt så har det inte fungerat att besöka min blogg denna morgon. Det beror på serverfel och jag vet tyvärr inte hur lång tid det kan ta att fixa, men under tiden återgår jag till min “gamla” design så att bloggen är åtkomlig och jag kan fortsätta att uppdatera.

Jag ber om ursäkt för krånglet, men det är att räkna med när man genomför förändringar. Allt fungerar inte perfekt från början, man upptäcker brister men när de är åtgärdade så rullar allt på rutinmässigt därefter.

Var tålmodig, och bli inte förvånad om ni inte kommer in på min blogg emellanåt. Försök någon timme senare så fungerar det förhoppningsvis.

Tack på för er förståelse!
Kram, Soelas 

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp