Förvirrad över livet

December 25th, 2012

Inga rutiner och inget riktigt fokus gör mig förvirrad. Jag står inte längre med båda fötterna på jorden. Jag inser att jag måste ha något att göra för att må bra. Annars faller en depression över mig, en depression som gärna vill lyssna på ätstörningen. Som att livet skulle få en mening.

Upphängd och nedsläppt – Vad vill jag? Vem är jag? Vad gör jag? 

Tänk inte så mycket säger mina vänner. De har nog rätt i det. Jag tänker mycket, men av goda anledningar. Jag vill att det ska bli bra, jag vill inte göra något jag kommer att ångra, jag vill att det ska kännas rätt. Men vad hjälper det egentligen att tänka på det innan? Vet man innan hur det kommer att kännas efteråt? Nej, så nu ska jag sluta tänka för mycket. Säga som det är och bara låta det gå åt pipsvängen om det så vill. Eller kanske leda till lycka om det vill.

Det är jul, det ska finnas kärlek – låt det bära eller brista. Ikväll ger jag mig ut på äventyr!

Innan så blir det såklart några portioner av pappsens risgrynsgröt <3

Tags: , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp