Framtiden som drivkraft

April 16th, 2012

De senaste åren har jag ständigt blickat framåt. Jag har gjort allt jag kunnat i nuet för att framtiden ska bli så bra som möjligt. Detta kan ha varit en bidragande faktor till min ätstörning. Jag brände nästan ut mig själv.

Idag blickar jag framåt fortfarande, men nu tror jag att det är bra. Jag tror fortfarande att det var bra då med. Jag gillar framtiden, den ser alltid ljusare ut än nuet.

Idag är sista dagen att ändra sin anmälan till högskolor/universitet. Jag har gjort mina val och nu bara längtar jag efter att få besked och kunna börja om på en ny ruta i livet! 😀 Dock har jag några kurser kvar i gymnasiet som ska avslutas innan… de kurser måste jag även prestera maximalt i för att kunna börja på den ruta som jag vill.

Till hösten vill jag kunna plugga till Civilingenhör i industriell ekonomi i Linköping. Jag måste få MVG i resterande kurser, jag måste bli antagen, jag måste klara av att äta och leva friskt. Jag vill inte börja på universitet och se ut som en 13-åring.. jag vill inte lämna utrymme för ätstörningen att totalt förstöra fler år av mitt liv. Jag måste verkligen bli friskare snart, jag blickar med förväntansfull längtan mot framtiden! MIN framtid ska se ljus ut!

Bara att kämpa på nu, jag ska, jag vill, jag ska, jag vill, bara gör det jag vill så får jag det jag vill!

Tags: , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp