Från vuxen till ett litet barn

May 11th, 2012

Nu börjar ångesten gå förbi mig. Jag börjar hitta lite motivation igen.

Imorgon är det karneval; studentklasserna klär ut sig enligt ett tema, åker flak genom stan och super.

Min klass ska klä ut sig till superhjältar. Jag och två vänner ska köra på powerpuff pinglorna! Jag ska vara blomman – the boss 😉
Så igår kväll provade jag lite kläder. Morsan kommenterade “nu ser du verkligen liten ut!”. Förvånansvärt så tog jag faktiskt inte åt mig och blev förbannad, utan fick mig en tankeställare. Jag såg verkligen liten ut. Jag var inte en student på 18 bast, jag var en 12-årig flicka. Vill man verkligen se ut så? NEJ!
Helst hade jag velat klätt ut mig till en sexig superwoman, eller Jessica Alba – men vad vore det för idé att ens försöka? Istället för lite sexiga kurvor så skulle det vara ben och kotor som stack ut på mig. USH

Jag vill helt enkelt ha tillbaka mina lårmuskler och sexiga rumpa 😉 Vid tillfällen som denna vill man inte se äckligt mager ut. Hur sjutton ska jag komma in på krogen på kvällen? Bäst att jag tar med mig alla legitimationer jag äger! 😮

Jag kommer inte kunna vara snygg såhär, inte i denna avmagrade kropp.

Min outfit som blomman.. sexiga ben?

Till och med midjeskärpen som jag fick hitta i minsta storleken för att de skulle sitta förut, är förstora och hänger. Blev tvungen att "lappa över" halva spännet.

Tags: , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp