Fredagsmys

October 19th, 2012

Jag tror att det börjar lugna sig, sötsuget är inte så stort, inte alls faktiskt.

Kommer ihåg hur jag hela tiden har sagt att jag älskar ju mat! Så när jag började äta och upptäcka alla goda smaker igen så var det viktigt att njuta av det. Samtidig fanns rädslan om att man inte skulle kunna sluta äta när man visste hur gott det var.

Nu har jag nästan återupptäckt alla goda smaker så nu känns det inte speciellt längre. Idag har jag faktiskt inte alls längtat efter mat. Måltiderna känns inte speciella, jag äter för att jag blir hungrig och man måste. Jag har verkligen inte kunnat tänka mig att inte vara sugen på mat på det här sättet. Jag kan tänka på maträtter, godis, glass, vad som helst, och verkligen försöka hitta något som jag är sugen på. Men jag har svårt att hitta något, för jag känner mig redan nöjd! Det är en underbar känsla också. 

Men eftersom det är fredag så ska jag ta och äta upp glassen som tar en massa plats i frysen. Inte för att jag är jätte sugen på den, utan för att den bör ätas upp och jag offrar mig till denna “njutning” ikväll. 😉 haha – HELT FRISKT!

Tröst äter för att jag har på tok för mycket skolarbete att göra nu. Gör livet lite godare!

Tags: , , , , , , , , ,

  • Daniella

    Nu när du äter glass, hur mycket tar du då? Och äter du inget kvällsmål då?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp