Frida vid vägning

March 26th, 2013

I morse publicerade jag Ofelia vid vägning. En del kanske känner igen sig i berättelsen om henne. Nedan har vi Fridas tankar kring vägning. Förhoppningsvis kan ni på ett sätt relatera till detta och se en viss skillnad.

Frida har varit och vägt sig hos skolsyster idag. En sådan där “hälsokoll” som alla måste göra i grundskolan. Många av Fridas kompisar diskuterade efteråt allas vikt och längd. Frida kommer inte riktigt ihåg vad det var hon vägde, men skolsyster sa inte att det var några konstigheter i alla fall. Det hade inte Frida förväntat sig heller. Hon ser väl ut som hon alltid har sett ut. Däremot var hon glatt överraskad över att hon har vuxit 1,5 centimeter! Det hade hon inte kunnat tro! Kanske är det för att hon ätit OCH rört på dig mer på senaste tiden. Tre träningpass i veckan och en rejäl frukost kanske har gjort sitt. Nu är hon inte längre kortast i klassen.

Frida ser fram emot lunchen nu. Då ska hon äta en rejäl portion och ladda inför kvällens träning! Några tjejer påstår att de inte tycker om maten, men Frida tycker att det bara är löjligt. “Alla älskar väl pannkakor med sylt(?!)”, dessutom får de alltid en liten glass till efterrätt på hennes skola – MUMS! Undra om hon kan växa lite till? 

Tags: , , , , ,

  • Mikis – mikis.webblogg.se

    Åh, Frida är BÄST! 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp