Frukost ger en bra start på dagen

January 6th, 2013

Lidl's mellangrova med korvpålägg och smörgåsgurka. Skogsbärs yoghurt och müsli+allbran. Grönt te.

Jag har lärt mig att jag gillar att äta mig ordentligt mätt på morgonen. Slarvar  jag med frukosten så hamnar man lätt i den onda hungercirkeln resten av dagen. Tankarna kretsar kring mat och man inväntar nästa måltid. Om man istället börjar dagen med mättnad så kan man fokusera på annat fram tills nästa måltid.

Att vara mätt var obehagligt förut. Det var en skrämmande känsla eftersom att man så länge vandrat runt hungrig. Idag känner jag hur skönt det är att vara mätt, det får en att känna sig nöjd. Anorexin har inte samma makt – var dag kan börja bra för ens egen skull!

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp