Frukost på hemmaplan

July 2nd, 2012

Äntligen hemma.. på något sätt känns det lättare med maten. Man vet vad som finns, vad man ska kombinera och hur man ska lägga upp det… eller vänta…?

NEJ, för morsan har inhandlad ny servis! Hur ska jag då veta hur mycket jag ska fylla tallriken med? Eller vilken tallrik jag ska ta? Eftersom hon bara köpt STORA tallrikar så blev valet enkelt. Men jag HATAR stora tallrikar, de bara luras. Jag har ju fått lärt mig att man ska fylla tallriken, det är därför de oftast har en viss storlek. Men det kan ju inte vara meningen att man ska fylla dom om dom är större än normalt?? Jag fick helt enkelt mäta upp..

Jag blev ovanligt mätt! Fick trycka i mig frukosten : 1½ dl fruktsallad(i filen), 2 dl fil, 1 dl müsli, en macka med smör, leverpastej, smörgåsgurka. Grönt te <3

 

Tags:

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp