Frukost till 100%

February 14th, 2012

Så superduper nöjd!

Jag åt frukost på skolan och det blev en totalt fullständig frukost enligt min matlista. 500kcal ungefär – men vem bryr sig? Jag ska ju upp i 2000! Då kan man lika gärna börja från början, för jag vet att jag inte kan proppa i mig mer än 300-400kcal efter middagen. Nu har jag gett mig en bra grund att stå på hela dagen 😀 *stolt*

Jag åt detta:

  • En full tallrik med fil och müsli (+kanel)
  • TVÅ mackor med smör
  • En skiva ost
  • En skiva skinka
  • Två koppar kaffe
  • Gurka, paprika och tomat

Helnöjd över att jag backade och tog en till macka och kopp kaffe. Jag älskar frukost! Nu ska jag se till att den är maximal i alla fall.

Detta plus en skinkmacka

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp