Fullt ös medvetslös

April 28th, 2013

Som rubriken lyder, lyder mitt liv just nu. Det har varit massvis med cheerleading hela helgen. Jag blir inte förvånad om jag inte kommer att kunna röra på mig normalt imorgon. Fördelen är att det inte är några träningar över valborg så nu får man några vilodagar. Oroa er inte, jag mår bra. Hur bra? Det ska ni få höra om imorgon. 😉 (Samt lite tankar kring kropp och storlek).

Jag äter, pluggar, äter, jobbar, äter, tränar, äter, sover.. Jag gör sådant som är nödvändigt och sådant som får mig att må bra. Jag trivs och jag lever!

extensioncupidred

 

 

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp