Fysiska måendet är gokänt!

March 12th, 2012

Första skoldagen på 2½ veckor.

Den jobbigaste utav dem också – 08.00-16.00
Det gällde att sköta maten idag, och jag tycker inte att man hade kunnat göra det bättre! Jag kände ingen ångest över hur mycket jag åt, eller att jag var tvungen att äta mot min vilja – för jag ville faktiskt äta. Har verkligen känt “normala” hungerkänslor idag, liksom blivit nöjd. Och detta har även gett mig ork att hänga med på lektionerna idag :) bra dag!
Jag har inte känt något behov av att kolla kalorierna idag heller. Det får liksom bli som det blir. Nu när jag tänker mig att “gränsen” ligger runt 2000kcal så är det inte lika noga att få varje måltid till så lite som möjlig. Nu när jag MÅSTE uppåt så vet jag att det INTE blir för mycket i alla fall – det är verkligen inte så mycket man äter om man äter normalt egentligen. Tänk att jag trott att matlistan var mer än normalt förut, haha, det är ju inte alls för mycket.

Jag räknade dock ihop kalorierna på ett ungefär nu när jag kom hem – i brist på annat att göra (a). Lunchen gick på en del, men heeeelt normalt. Jag vägrar låta ångesten komma på mig och förstöra kvällen.

Till frukost bestämde jag mig att köra på liknande dietistens exempel : gröt, äppelmos, macka med leverpastej och te.

Dietistens frukostexempel

 

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp