God morgon med träningsvärk

August 12th, 2012

Biceps, triceps, deltamuskeln och alla muskler som används när man bär saker behövs en rejäl stretchning. Ont, stelt och ömt. Så blir det när man flyttar..

Än är inte allt uppackat, man har väl alldeles för mycket kläder egentligen. Tur att jag har förmiddagen på mig också.

Första natten i den nya bostaden. Trött som man var så somnade man in rätt så bra trots allt. Jag känner mig lugn och mest längtansfull till att möta alla nya människor.

Jag vet inte om det går att uttrycka sig i ord över hur skönt det känns att INTE bry sig om ätstörningens tankar:

 • Jag tänker inte ständigt på mat
 • Jag går inte runt och håller mig från hungern
 • Jag känner ingen hunger mellan måltiderna (innebär att jag äter tillräckligt?)
 • Jag är inte så noga med att ta precis på decilitern utan tar så att det fyller tallriken och det ser lagom ut
 • Jag oroar mig inte över att gå upp i vikt, utan snarare om jag skulle gå ner (!)

 

Jag kommer att vara noga med att jag börjar dagen med en bra frukost! För sedan kan det bli svårare att fokusera på maten..

Första frukosten i mitt nya hem bestod av:

 • En tallrik blåbärsyoghurt (rekommenderas, järnrikt och gott!) med müsli och kanel
 • En lingongrova med bregott, kokt skinka (smaklöst, ångrar att jag inte tog rökt) och gurka
 • En kopp grönt te


Tags: , , , , , ,

 • http://klockanhalvtre.blogg.se Hanna-chan

  Rökt kalkon är t.o.m. ännu godare än rökt skinka! 😀

 • Ottilia

  Hej! Vill bara säga att jag hittade din blogg för mindre än en vecka sen och den har redan spelat en enormt stor roll för mig. Det värmer i hjärtat att se hur du har kämpat. Jag är 19 år och har själv diagnosen anorexia sen ca 3½ år tillbaka och kämpar nu för att komma loss. När jag läser det du skriver känner jag hopp om framtiden. Har ungefär tusen frågor! Men den främsta är hur vågade du äta tills du blev mätt? Jag går nästan konstant hungrig och tänker på mat, vilket är hemskt. Allt jag vill är bara att känna mättnad men är livrädd för att äta för mycket, att jag aldrig ska BLI mätt och rusa upp i vikt. Hade du svårt för att känna dig mätt i början? Blev det bättre med tiden (dvs. man lär sig känna mättnad)? Tusen tack för en hjälpande blogg!
  //Kram Ottilia

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Lycka till! =)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp