Godaste godiset någonsin!

March 25th, 2012

Ångesten försvinner. Det kan ibland ta längre tid än man vill och under den tiden är det svårt att veta vad man ska göra för att dämpa den. Men när den försvunnit så kan man finna sig själv starkare än innan. Den har gett mig en ny uppenbarelse över att jag orkar inte vara sjuk.

Motivationen är idag på topp!
Igår kväll lät jag mitt friska jag komma fram igen, och jag åt det godaste godiset någonsin. Kommer inte ihåg sist jag åt en Bounty! och det slutade inte där, utan det fick bli en Geisha, en Mars.. och sen en Geisha till. ååhåå så gott det var <3 Då insåg jag att detta skulle det friska jag göra, men mycket mer! Vilket innebär att 4st choklad-godisar  på en lördagskväll är heeelt OK. – Jag var så nöjd!

Lördagsgodispapper

Jag lägger ner kaloriräknandet nu med – det ger mig bara ångest. Idag äter jag som om jag är frisk, som jag ska och det jag vill ha. Sen får jag räkna. För att bli frisk kommer jag ändå vara tvungen att gå upp i vikt. Så om jag äter det jag vill och det jag ska så är det bara bra att bli frisk på köpet 😉

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp