Hon äter godis!

August 20th, 2012

Utan att tänka på det. Igår efter kvällsfikat och efter näringsdrycken så var jag hungrig. Hungrig och sugen.. Vad ska man äta då? När man fikat en macka redan och “glass”. Jag vandrar till kylskåpet och ser chokladgodisarna som jag plockat på mig förra veckan. Kexchoklad och plopp! MUMS!

Idag hade jag samlat på mig lite lakritsgodisar under dagen. På tåget hem så blev jag riktigt hungrig.. men jag hade inget mellanmål med mig. Så vad gör man? Jo, jag mumsade i mig lite lakrits! MUMS!

Om ni gillar lakrits så kan jag rekommendera dessa :D

Tags: , , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    fantastiskt roligt att läsa. du är så underbart duktig

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp