Hon tar en till!

February 9th, 2012

Det går framåt nu.

Igår åt jag ca 300kcal mer än tidigare i veckan. Igår stampade jag ner anorexin och faktiskt njöt av att tillfredsställa hungern, och äta gott. (tog 2 tallrikar med flingor, var nästan sugen på en 3:e). Idag går det också bättre. Jag lyssnar inte lika mycket på Ana. Jag tog till och med ett till knäckebröd efter maten för det var faktiskt gott! 😀

Jag känner att nu är jag på väg in i en bra period, där det går framåt – där jag vågar!

Bara man börjar att äta lite bättre så går allt lättare! Man blir lite piggare och orkar göra lite mer. Gör man lite mer så vill kroppen ha mer energi och man blir lite hungrigare. Det blir en spiral som har en kraft i motsatt dragningskraft. Positivt! Jag känner mig stark!

  • flickanochhavet

    Ju mer man vågar, desto bättre går det 😀 Då man märker man mår bra av det, och att ett knäckebröd hit eller dit inte spelar någon roll i längden ;D

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp