Hungern

June 12th, 2012

Den där jäkla hungern.. den förföljer mig bara! Jag både älskar och hatar den på samma gång just nu. Jag gillar ju att äta, alla helst när jag är hungrig. Men nu börjar den gå mig på nerverna. Om jag är hungrig och äter mig mätt så vill jag inte gå upp i vikt. Kanske är därför som jag blir hungrig? Att jag inte riktigt vågar mätta mig själv pga viktfobin?

I morse vaknade jag av hunger (som allt för ofta), så då var det bara att pallra sig upp trots att jag planerat sova längre än till 07.30… En full frukost tänkte jag satsa på också! De flesta av er tänker säkert att detta är en ganska stor frukost. Men jag lovar, jag hade velat ätit mer! 

En portions havregrynsgröt med äppelmos och mjölk. En macka med smör, ost, paprika. En macka med smör,skinka, gurka. Te

Jag tror att jag börjar inse varför jag ska sträva efter att äta mig riktigt nöjd vid måltiderna. Det är inte meningen att man ska vara vrålhungrig, eller inte helt mätt efter man ätit en normalstor portion. Det är meningen att man ska klara sig på lagom mängd, vilket man gör om man ALLTID äter tillräckligt. Det blir väl lätt för lite emellanåt och då får man ta konsekvenserna sen: hunger.

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp