Hur blir man "effektiv" en dag som denna?

July 9th, 2012

Det känns som att det vore söndag. Regnväder. Det värsta är att det ska tydligen hålla på heela veckan också! Tur att jag inte har så mycket inplanerat. Tur att jag studerar och har saker som måste fixas inomhus. Men BRA emot min pollenallergi däremot; luften renas.

För att man inte ska vandra runt som en vålnad och bara låta tiden gå, som det lätt blir när det vräker ned regn och man inte kan gå ut så har jag planerat dagen.
Idag ska jag:

  1. Göra inlämningsuppgiften i matematikkursen
  2. Plocka reda på kläder
  3. Avsluta två avsnitt i fysiken
  4. Baka någon kaka med äpplen
  5. Öppna ett bankkonto på sevenday
  6. Läsa lite

Dock känner jag mig själv. Jag är trött och tiden kommer bara flyga iväg – vips! så har man inte hunnit gjort någonting utav dem sakerna. Nackdelen med att ha en ätstörning när man inte klarar av att hålla sig själv upptagen: dagen går ut på att invänta varje måltid. Snart är det lunch va? ^^

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp