Hur stor del ska man låta den ta av en själv?

March 11th, 2012

Jag satt och letade efter en bild till mitt CV. Då jag började inse skillnaden på mig för två år sedan, ett år sedan och idag.
Jag har aldrig varit tjock! Men jag hade nog en del “pizza-hull” för två år sedan. Första året i gymnasiet, då var det mycket gottande. Men det var mest mina muskellår som det satte sig på (en del love-handels som jag hatade också).

Hur som helst var jag inte missnöjd med min kropp då. Jag var riktigt stolt över min snygga stjärt! Jag som alltid fått höra hur liten jag varit, var glad över att lyckats svullat mig till lite kurvor.

Nu när jag ser bilder från slutet av 2011, så ser jag att jag faktiskt såg sjuk ut innan jag åkte till thailand. Och när jag ser thailandsbilderna … 36,5kg vägde jag då.. 36,8kg väger jag idag.. och jag tycker inte längre att jag är så “äckligt smal”. Nu ska jag visa er mitt skräckexempel!

Thailand var jag i årsskiftet 2009/2010, två år sedan, med samma bikini till och med hittade jag bild på.

10-15kg skillnad

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp