Hur var det när man var som sjukast?

March 1st, 2013

Jag undrar hur en dag kunde se ut för dig när du var som ” sjukast” från morgon till kväll?! Hur mycket åt du? motionerade? vägde? sov? räknade? skötte magen, som du skrev i ett tidigare inlägg att det var betydligt mer normalt nu en förr, behövde du gå på toaletten när du inte åt så mycket, drack du mycket och vad i så fall, typ vatten/mjölk?! Frös du konstant eller var de bättre vissa dagar, kunde du gå i skolan och hur reagerade folk runtomkring dig?
– Anonym

Den här kommentaren skulle jag jätte gärna vilja besvara på en gång. Dock är det så pass många frågor att svaren skulle bli en hel bok.  Men jag vill jätte gärna ge er en bild av hur det var för mig. Jag tror att många kan känna igen sig och förhoppningsvis ta lärdom av min historia.

För att besvara “hur en dag kunde se ut för dig när du var som ” sjukast” från morgon till kväll?!” , så kommer jag att dela upp varje fråga och skriva det som en “berättelse”. Första delen publiceras ikväll om Hur mycket jag åt.

Tags: , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp