I accept not being perfect – I’m already beautiful

April 20th, 2013

Jag kommer nog alltid vilja se bra ut, jag kommer nog alltid att vilja vara relativt smal och vältränad. Det är så jag trivs bäst i min kropp. Det går kanske inte att undgå, så länge som man är ung i alla fall. Däremot accepterar jag att kroppen aldrig kommer att vara perfekt. Jag accepterar att jag ser bra ut som jag gör och de som inte gillar det kan söka sig någon annanstans. Jag tänker inte manipulera med min kost eller extrem träning för att försöka nå perfektion.  Jag tänker inte offra min liv till utseende. Viss fixering finns nog kvar, men den ätstörda, den överdrivna, den sjuka – den lämnar jag bakom mig.

From this moment I will be, and only be ME.

I am a cheerleader and today I’m going to practice in my new cheerleading shorts!

Ber hemskt mycket om ursäkt om någon blir triggad. Detta ska inte verka som "fitspo".

Ber hemskt mycket om ursäkt om någon blir triggad. Detta ska inte verka som “fitspo”.

 

Kom ihåg: Andra ser inte på din kropp som du gör.

Tags: , , , , , , , , , , ,

 • Ottilia

  Fin bild och kropp. Du ser glad ut och det gör mig glad. Triggar inte alls utan ger mig hopp! Tack :)

  • soelas

   Tack så mycket vännen! Det glädjer mig enormt mycket att få höra 😀 Blir så glad av dina ord! Kram

 • jonna

  Hej! Precis vad jag behövde, positiva tankar kring kroppen. Jag har börjat träna springning på gymmet och sedan dess har mina lår vuxit mycket, har fått gå upp storlekar i jeans. Hur har du hanterat sånt? Gillar det inte.Kram

  • soelas

   Hej Jonna! förlåt för sent svar, men jag har skrivit ett inlägg om detta idag. Hoppas det hjälpte dig något. :) Kramar

 • http://twitter.com/fluffpudel mathilda

  du är så himla fin! <3

  • soelas

   Du är otroligt vacker <3

 • http://www.facebook.com/jennifer.jacobsson.543 Jennifer Jacobsson

  du är jättefin!

  • soelas

   Tack så mycket Jennifer! Det är du med, ska du veta!

 • Julia

  alla ser olika ut och du är jättefin som du är :) skönt för dig att koppla bort utseendet och fokusera på det som ger dig något tillbaka istället!! :) kram!

  • soelas

   Tack Julia! Det är dit man vill och då är det ditåt som man ska jobba. 😀
   Kram, finis!

 • http://www.sofiayit.blogg.se/ Sofia

  Snygga shorts!

  • soelas

   Tack så mycket Sofia! Blev så glad över dom! 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp