I brist på energi

November 16th, 2012

Denna gång talar jag inte om “energibrist” i form av näringsunderskott. Nu talar jag faktiskt om energibrist i form av orklöshet.

Jag känner mig grovt skoltrött denna vecka. Normalt sett brukar jag gilla pluggandet och att känna hur jag åstadkommer något i min vardag. Men nu är jag bara trött och längtar enormt till lovet! Det är bara en månad kvar, så jag bör överleva. Men det går segt att plugga när hjärnan inte orkar tänka och man vill inte riktigt fokusera. Motivationen är inte på topp och det känns inte särskilt kul.

Vet ni vad? Jag upplever detta fullkomligt normalt! Nästan som ett annat friskhetstecken. Jag är trött, och vill vila! Jag är lat och tar bussen överallt. Jag äter inte mindre för att jag suttit stilla hela dagen. Snarare tvärtom! Jag är trött och fyller på med energi.

I helgen ska jag ta hand om mig. Vila upp mig så att jag orkar köra på de sista veckorna. Börjar från och med idag; med godis och en efterlängtad film!

Fredagsmys med gott och STEP UP REVOLUTION !

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

  • Anna

    Hej! I ungefär 2,5 år har jag lidit av anorexia precis som du. Jag är så lycklig över att ha hittat din blogg! Det känns som att vi är i ungefär samma “stadie”. Av i princip allt du skriver hade lika väl kunnat vara jag, jag känner igen mig otroligt väl och har exakt samma känslor som du beskriver. Under denhär tiden har jag utvecklat någon slags hatkärlek till min sjukdom. Förmodligen kommer det att dröja år och decennier att bli helt frisk, men det känns äntligen som att det faktiskt börjat lossna sakta men säkert. Känslan att ställa sig upp emot ångesten är obeskrivbar och man blir rent av lycklig. Att då läsa dina inlägg gör en ännu mer peppad; att veta att det finns fler som förstår känslan av att kunna unna sig en stor påse godis och känna att det är OKEJ!
    Som jag förstått det så har du nyligen börjat på KTH? Det har jag med, pluggar bioteknik! Hör gärna av dig om du vill prata lite!

  • http://chosi.blogg.se josse

    Hej ! Du har en riktigt bra och inspirerande blogg som har gjort så att jag ha börjat testa mer att äta och sånt eftersom jag också har anorexi.
    Läs gärna min blogg också ! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp