I do dare

May 19th, 2012

Idag var det släktmiddag i stugan. Min faster som har en ätstörning kom upp på besök. Jag var orolig över att det skulle påverka mig för mycket, att hon äter dåligt. Men jag mår nästan dåligt av att se en vuxen kvinna vid 40 års ålder ha en ätstörning. Det blir motbjudande, jag vill inte bli så!

Jag tänkte inte så mycket på vad som var “nyttigast” och kalorisnålast, utan tänkte mest på att äta mig mätt. Tårtan hade jag inte ens planerat smaka utav, men jag tog till och med en till liten bit – för jag var hungrig!

Min portion; grillad lax, potatis och potatissallad

Ny favorit: Knäckebröd med kallrökt lax och potatissallad! <3

Det blev två sådana mackor, omnomom

Efterrättstårtan: marängtårta med grädda och bär

Två små tårtbitar med extra bär, och MASSOR med vattenmelon <33

 

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp