I INSIKT om “jakten på träningsglädjen”

November 6th, 2014

Idag trillade en trevlig överraskning ned i brevlådan. Frisk&fri har gett ut sitt höstnummer av tidningen INSIKT, där jag har fått äran att bidra med några av mina synpunkter på hur man återfinner träningsglädje efter/eller i samband med en ätstörning. Det är otroligt bra skrivet och jag vill ge författaren mycket creds för detta. Så om ni har möjlighet att få tag i tidningen skulle jag rekommendera er starkt att göra det. Det bjuds på mycket mer intressant läsning än så i den. :)

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Tags: , , , , , , , , , ,

  • Stina

    ÅH, jag borde få min tidning snart då! Vad kul för dig som vill bidra till ett mindre ätstört samhälle att få lite utrymme i tidningen, i en väldigt viktig fråga dessutom. :-) Jag har de sista metrarna av 100- sträckan kvar och och att just hitta ett sunt förhållande till träning är något jag jobbar med.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp